El CEM estrena nova sala polivalent i renova el material

Última revisió 14-02-2022 11:21
14/02/2022

L’objectiu és oferir més activitats durant l’any i seguir creixent en qualitat del servei

El Centre Esportiu Municipal continua avançant cap a la recuperació de la normalitat, i ho fa ampliant les seves instal·lacions per oferir un millor servei. S’han acabat els treballs de la nova sala polivalent, situada a la primera planta, que compta amb 67 metres quadrats, un terra de parquet reforçat i aparells de climatització. En aquets espai es faran diverses activitats dirigides i, d’aquí uns mesos, s’hi instal·laran bicicletes estàtiques per fer sessions de ciclo indoor. S’han invertit pràcticament 18.000 euros per fer aquests treballs.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat: “L'objectiu de la nova sala polivalent és de cara a un futur i amb la nova normalitat, poder continuar amb aquest augment del servei. L’equip del CEM està treballant molt bé per apropar l’esport al màxim de la població i que aquesta se senti còmoda en les instal·lacions”.

Renovació del material

En paral·lel, l’equipament ha fet una inversió per renovar el material tant de la sala d’activitats dirigides com de la de fitness, i també de la piscina. En primer lloc, s’han adquirit més steps amb diferents alçades, manuelles, kettlebells de diferents tipus de pesos i pilotes medicinals. En segon lloc, per a la sala de fitness s’ha adquirit entre d'altres un sac de boxa, un caixó per fer treballs pliomètrics, nous discos de diferents pesos recoberts amb cautxú per minimitzar impactes a terra i un rack per tal de permetre l'execució d'una immensa quantitat d'exercicis gràcies a la seva forma i al seu suport.

Per últim, també s’ha renovat part del material de la piscina. Així, el CEM compta amb nous tapissos flotants educatius, taules, pilotes, pull buoys, manyoples per treballar amb més resistència a dins de l'aigua, maniguets per ajudar a la flotació dels més petits i anelles flotants perquè els nens puguin gaudir de diferents jocs.

Enllaços