L’equipament també disposa d’un espai web renovat i properament s’anunciaran tots els canvis en els serveis per encarar els propers mesos de desescalada.

">

El CEM afronta una nova etapa amb canvi d'imatge i moltes novetats

Última revisió 03-06-2020 17:05
03/06/2020

L’equipament també disposa d’un espai web renovat i properament s’anunciaran tots els canvis en els serveis per encarar els propers mesos de desescalada.

Fa dos mesos i mig que el Centre Esportiu Municipal va tancar les portes per culpa de l’expansió de la pandèmia del coronavirus. Durant tot aquest temps, els treballadors i treballadores del centre han mantingut el contacte amb els usuaris i usuàries, especialment a través dels directes via xarxes socials, amb els quals han mantingut en forma al veïnat. Però aquestes setmanes també han servit per realitzar tasques internes i per repensar el servei, per tal d’oferir una millor atenció al conjunt de la ciutadania.

Així, properament s’anunciaran diversos canvis organitzatius en el funcionament de l’equipament i els serveis que ofereix, no només per adaptar-se a les mesures de prevenció de contagis sinó també per captar més usuaris i usuàries. El CEM vol remarcar aquest canvi d’etapa amb una renovació total de la seva imatge, que serà present a elements físics de l’equipament com també a internet.

Una imatge moderna i vinculada al municipi

El nou logotip del CEM suposa un pas endavant molt important respecte a la que es tenia fins ara. El centre és un equipament actual, ben equipat i precisament en època estival és tota una referència gràcies a la piscina exterior. Així, s’ha treballat perquè el nou logotip representés tot això, a més del vincle evident entre la pràctica esportiva i la promoció de la salut, eix clau de les polítiques públiques del municipi.

Precisament el vincle amb la Roca del Vallès també ha estat un dels elements que s’ha fet servir pel disseny de la imatge. Es tracta d’una fusió amb la també renovada imatge institucional, on hi són presents els tres nuclis, que es relacionen amb la salut i l’esport.

Un nou web més clar i divulgatiu

En paral·lel, el CEM també disposa d’un nou web en el qual s’hi exposa tota la informació bàsica de l’equipament de manera més clara i ordenada. De fet només entrant a l’espai principal ja es disposa de tot el referent a quines instal·lacions hi ha, el seu horari i algunes imatges. En el menú superior hi ha els enllaços amb la informació sobre com fer-se soci, la graella d’activitats programades i fins i tot informació sobre com realitzar entrenaments de manera correcta.

El CEM aprofitarà aquesta via de comunicació i també les xarxes socials per anar informant de les novetats de cara a l'obertura del servei del centre i de les seves activitats esportives.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat que “el CEM és un equipament de molta qualitat i que ofereix un servei indispensable a la ciutadania. Volem que continuï creixent i adaptant-se a les necessitats de la població, i el que farem és millorar el diàleg entre el centre i el veïnat per enfortir el vincle i informar millor de tot el que s’ofereix”.