El Casal d'Avis de la Roca s'habilita com a punt d'atenció mèdica COVID

Última revisió 30-12-2021 12:16
30/12/2021

L’Ajuntament ha cedit aquest espai al Servei Català de Salut per descongestionar el CAP Vicenç Papaceit i evitar el risc de contagi.

Atès l’alta incidència de la Covid-19 i l’elevat risc de contagi, hi ha moltes persones que van al Centre d’Atenció Primària Vicenç Papaceit per fer-se proves. L’Ajuntament de la Roca del Vallès ha copsat aquesta situació i ha posat a disposició del Servei Català de Salut un equipament municipal per evitar que el CAP es saturi. Així, el Casal d’Avis de la Roca serà l’espai on es farà l’atenció mèdica per casos de Covid-19.

Ja s’ha obert l’espai per atendre els casos sospitosos de Covid-19, on es fan proves PCR i tests d’antígens i cal remarcar que l’atenció mèdica serà sempre amb cita prèvia. No s’atendrà ningú que s’acosti a l’equipament de manera espontània. Per tant, si teniu símptomes compatibles amb la Covid-19 i/o voleu fer-vos alguna prova, heu de contactar amb el Servei de Català de la Salut per demanar hora: 061 o per internet a La Meva Salut.

L’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil, ha explicat: “La situació és molt complicada i hem actuat per garantir la salut de tots i totes. Separant l’atenció mèdica COVID garantim que l’atenció primària no se saturi i pugui atendre a la resta de població amb seguretat”. El batlle ha volgut demanar molta prudència a la població, que se segueixin les mesures establertes pel Procicat i que es facin les quarantenes correctament.

Per altra banda, el consistori i les entitats estan seguint l’evolució dia a dia de la incidència Covid per determinar els canvis necessaris en les activitats nadalenques programades per garantir la seguretat sanitària.