El podeu recollir de franc als comerços del municipi que hi ha col·laborat i a diversos equipaments municipals.

">

El calendari de paret 2023 posa en valor el patrimoni roquerol

Última revisió 22-12-2022 13:12
22/12/2022

El podeu recollir de franc als comerços del municipi que hi ha col·laborat i a diversos equipaments municipals.

Un any més la ciutadania de la Roca del Vallès pot aconseguir el calendari de paret amb imatges espectaculars del municipi. El del 2023 està protagonitzat per patrimoni arquitectònic i natural, amb fotografies de Can Marigó, l’Església de Santa Agnès, la Miranda d’en Puntes, Can Planes... Tot plegat, obres de l’entitat La Roca Càmera Club, qui ha tornat a col·laborar amb l’Ajuntament per l’edició d’aquest calendari.

El regidor de Comunicació i Imatge, Xavier del Villar, ha explicat: “Tornem a editar el tradicional calendari, molt esperat pel veïnat. Enguany comptem de nou amb el suport del comerç local i de l’entitat la Roca Càmera Club, amb fotografies espectaculars. Esperem que el gaudiu molt”.

El podeu recollir de franc a diversos equipaments municipals i també a la cinquantena d’establiments comercials que han col·laborat en aquesta iniciativa. A més de l’estètica de les imatges, també conté informació important com per exemple els dies festius i també els actes periòdics que tenen lloc al municipi, com per exemple els mercats setmanals i els Plens municipals. A més, disposa d’informació pràctica com els telèfons de contacte i els horaris dels serveis municipals com les oficines d’atenció, la biblioteca o el CEM, i també d’un recordatori del calendari del contribuent.

Si li voleu fer un cop d’ull, el podeu veure aquí