Podeu fer la vostra petició trucant a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

">

El 13 de febrer es podrà renovar o expedir el DNI a la Roca del Vallès

Última revisió 02-02-2024 18:43
29/01/2024

Podeu fer la vostra petició trucant a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Les persones que necessitin renovar el DNI o obtenir-lo per primera vegada ho podran fer al Centre Cultural de la Roca (Carre Lope de Vega, 10) el proper dimarts 13 de febrer, de 9 a 13 h. La recollida del carnet serà el dijous 15 de febrer.

La llista d'admissió es limita a 70 tràmits. Per això, és imprescindible sol·licitar cita a l’Ajuntament, al telèfon: 938 422 016 (extensió 1), de dilluns a divendres de de 9 a 14 h, i dilluns i dijous de 16.30 a 18.30 h.

Documentació a aportar per fer el tràmit

Per renovar el DNI: carnet antic, una foto i 12 euros en efectiu (no cal que paguin les famílies nombroses amb carnet en vigor, que hauran d'aportar original i fotocòpia).

En cas de canvi de domicili: carnet antic, volant del padró emès en els últims tres mesos i una foto.

En cas de primera expedició: una foto, volant del padró emès en els últims tres mesos, partida literal de naixement que indiqui que és per fer el DNI i 12 euros en efectiu (amb l'excepció de les famílies nombroses).

En cas de pèrdua o robatori: s’ha de pagar 12 euros i es fa una còpia del DNI anterior mantenint el termini de validesa.

En cas d'urgència, s'aconsella que la persona afectada es dirigeixi directament a la comissaria més propera (Granollers – Mataró), ja que aquest servei no es pot fer càrrec de possibles imprevistos tècnics que puguin fer endarrerir uns dies la data de lliurament dels documents.