El 10 de maig s'inicien les inscripcions pel casal d'estiu d'A Parts Iguals

Última revisió 28-04-2021 13:47
28/04/2021

Els infants i joves podran gaudir aquest estiu de propostes lúdiques i esportives a la Roca, Santa Agnès i la Torreta.

Un any més l’Ajuntament i l’entitat A Parts Iguals ofereixen l’oportunitat a infants i joves de la Roca del Vallès poder gaudir de diverses activitats d’oci durant l’estiu. El Casal d’Estiu serà del 28 juny al 30 juliol, i del 30 agost al 10 de setembre. Es dirigeixen a infants de 3 a 11 anys, i joves de 12 a 18 anys, i s’organitzaran a les escoles Mogent, Pilar Mestres, Santa Agnès i la Torreta.

Els grups i activitats que hi ha programats són:

  • Grup de MINIS (de P3 a 1r de Primària): Activitats al medi natural, sortides per l'entorn, jocs recreatius, gimcanes, tallers i una acampada molt especial.
  • Grup APIS (de 2n a 5è de Primària): sortides, curses d'orientació, excursions, olimpíades multiesportives, circ, tallers, piscina i tres dies de colònies.
  • Grup AVENTURA (de 6è de Primària a 4t d’ESO): Tres dies a la Vall de Núria, tres dies de Raid per la Costa Brava, una nit al Céllecs, excursions, platja, circ, sortides en BTT, escalada, triatló... i una sortida cada dimecres.
  • Grup OXIGEN (de 16 a 18 anys): hi haurà dues estades, una a l'Alta Garrotxa (una ruta de muntanya, motxilla i acampades molt especials), i una segona estada de cinc dies de Camí de Ronda per els camins més emblemàtics i bonics de la Costa Brava.

Les inscripcions són a partir del 10 de maig, a través del web d’A Parts Iguals. També s’hi pot consultar els horaris, els preus i la línia pedagògica. També es faran dues reunions informatives online per a les famílies, el 5 de maig.

La regidora de Joventut, Ainoa Herrera, ha animat a inscriure’s al Casal, afirmant que “els infants i joves necessiten passar temps i relacionar-se amb els seus companys i companyes, gaudir de l’oci, l’esport i la natura, amb total seguretat. El Casal d’Estiu és una molt bona proposta a tal efecte”.