Crida al comerç local per organitzar una gran campanya de dinamització de les botigues roqueroles

Última revisió 02-09-2021 17:38
13/07/2021

Al mes de setembre s’iniciarà una iniciativa per afavorir que el veïnat compri als establiments del poble, que necessita de la implicació del comerç del municipi.

Comprar al poble té premi! Aquest és el lema de la campanya comercial que impulsa l’Ajuntament de la Roca del Vallès, amb l’objectiu de reforçar el comerç local. A partir del mes de setembre les botigues disposaran de 2.600 butlletes que podran repartir entre la seva clientela, amb una part per rascar que amaga diversos premis econòmics.

En cas d’obtenir una butlleta premiada, l’import es podrà fer servir per comprar en una altra botiga que participi en aquesta iniciativa (i que sigui un comerç que no hagi estat declarat com a essencial). I en el cas de les butlletes no premiades, es podran dipositar en una urna situada a l’Ajuntament amb les dades personals, i durant la Fira de la Col es farà un gran sorteig.

Per aconseguir la màxima implicació del teixit comercial roquerol, l’Ajuntament farà una presentació de la campanya a tots els representants de comerços del municipi, aquest dijous 15 de juliol a les 21 h. L’objectiu és sumar esforços i que la campanya arribi al màxim de clientela possible, per posar en valor el comerç roquerol i aconseguir que durant el darrer trimestre de l’any s’incrementin les compres a les botigues del poble.

La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, ha explicat: “L’Ajuntament ha treballat intensament per donar suport el comerç que, des de fa un any i mig, ha patit especialment els efectes de les restriccions pandèmiques. Ara endeguem una nova iniciativa que ajudarà a consolidar tota aquesta tasca i que fomentarà el vincle entre els establiments i els veïns i veïnes”.

Tots els establiments interessats en participar en aquesta iniciativa es poden posar en contacte amb l’Ajuntament de la Roca del Vallès, trucant al 93 842 20 16, o bé assistir a la presentació de la campanya a través d’aquest enllaç: https://meet.jit.si/campanyadinamitzaciólarocadelvallès

Les botigues que vulguin participar-hi podran entregar les sol·licituds del 14 de juliol al 4 d’agost.