Les regidories s’organitzen en 6 grans àrees: Alcaldia; Serveis centrals; Serveis transversals; Seguretat ciutadana i mobilitat; Servei i Atenció a les persones; i Territori i sostenibilitat.

">

Coneix el nou govern de la Roca del Vallès

Última revisió 22-06-2023 14:33
22/06/2023

Les regidories s’organitzen en 6 grans àrees: Alcaldia; Serveis centrals; Serveis transversals; Seguretat ciutadana i mobilitat; Servei i Atenció a les persones; i Territori i sostenibilitat.

L’alcaldessa de la Roca del Vallès, Marta Pujol, ha signat ja el decret per donar forma al nou Govern Municipal, en minoria, format per 6 regidors/es de Junts per la Roca. El nou executiu, que haurà d’afrontar el mandat 2023-2027, s’organitza en 6 grans àrees que treballaran de manera coordinada entre elles, amb l’objectiu cohesionar totes i cadascuna de les polítiques públiques municipals i garantir l’eficiència dels recursos públics. Les àrees són: Alcaldia; Serveis centrals; Serveis transversals; Seguretat ciutadana i mobilitat; Servei i Atenció a les persones; i Territori i sostenibilitat.

L’alcaldessa, la primera dona que esdevé presidenta de la corporació, ha assegurat: “Som molt exigents i volem millorar tots els processos de treball per garantir un bon servei al veïnat. Ho aconseguirem amb diàleg, rigor, proximitat i valentia”. Marta Pujol ha convocat una reunió amb la resta de grups municipals per comunicar aquest cartipàs i obtenir, així, el màxim suport possible del plenari roquerol.

La propera setmana es convocarà un Ple per donar compte de la nova estructura de govern, i es fixaran les retribucions del govern i la resta de membres del consistori, així com les representacions de l’Ajuntament en diversos organismes. A continuació es detallen les competències dels 6 regidors i regidores del nou govern, on també s’han establert les tinències d’alcaldia.

 

Marta Pujol i Armengol

Alcaldia i regidoria de Grans Inversions

 

Daniel Valls i Alsina

Regidories: Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Urbanisme i Habitatge, Comunicació, Recursos Humans, Serveis Jurídics

 

Raquel Vilardebó i Pujadas

Regidories: Desenvolupament Econòmic (Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Inserció laboral), Cultura, Ensenyament, Joventut, Igualtat, Salut Pública, Solidaritat, delegació especial de Santa Agnès de Malanyanes

 

Raúl Cano i Corbera

Regidories: Via Pública i Serveis, Esports, Medi Ambient i Pagesia, Informàtica i Noves Tecnologies, delegació especial de la Torreta

 

Míriam Escalona i Castilla

Regidories: Serveis Econòmics, Participació Ciutadana, Transparència i Govern Obert

 

Marta Pi i Macias

Regidories: Gent Gran i Famílies, Serveis Socials

 

 

Tinències d’alcaldia

Primer Tinent d’Alcaldia: Daniel Valls i Alsina, i la coordinació de les àrees de Serveis Centrals, de Seguretat Ciutadana i de Mobilitat, i de Serveis Transversals.

Segona Tinent d’Alcaldia: Raquel Vilardebó i Pujadas, i la coordinació de l’àrea de Servei i Atenció a les Persones.

Tercer Tinent d’Alcaldia: Raúl Cano i Corbera, i la coordinació de l’àrea de Territori i Sostenibilitat.

Quarta Tinent d’Alcaldia: Marta Pi i Macias

 

Podeu consultar el decret aquí

Documents adjunts