A més, la Roca farà el mateix dissabte 10 de febrer la cremada del Rei Carnestoltes i un berenar al Centre Cultural.

">

Arriba Carnestoltes a la Roca i la Torreta amb rues i concursos de disfresses

Última revisió 09-02-2024 12:30
09/02/2024

A més, la Roca farà el mateix dissabte 10 de febrer la cremada del Rei Carnestoltes i un berenar al Centre Cultural.

Arriba una nova edició del Carnestoltes de la Roca del Vallès. Enguany el gran dia serà el dissabte 10 de febrer, on s’espera que els veïns i veïnes participin de les activitats organitzades per l’Ajuntament i l'Esplai La Xiruca i La Flama.  

La regidora de Cultura, Raquel Vilardebó, ha convidat “a celebrar amb alegria i caliu aquest Carnestoltes, que enguany ha arribat més aviat que mai” i ha recordat que el carnaval és “una bona ocasió per viure un moment especial amb la família, els amics, les entitats, el col·legi...”. La regidora de Cultura també ha animat als roquerols i roqueroles de totes les edats a participar en els concursos de disfresses. 

Actes a la Roca 

La trobada serà el dissabte a les 16.30 h a la plaça de Sant Jordi, on es farà la cremada del Rei Carnestoltes. Tot seguit s’iniciarà la rua, que recorrerà els carrers del centre i acabarà al Centre Cultural. Allà es farà el berenar i el concurs de disfresses. 

Si voleu seguir la rua, aquest serà el recorregut: Plaça Sant Jordi, Anselm Clavé, rambla Mestre Torrents, Tenor Viñas, Campoamor i Lope de Vega fins Centre Cultural.  

Les inscripcions es faran a la regidoria de Cultura mitjançant el correu electrònic: cultura@laroca.cat. També es podran formalitzar a l’oficina d’Atenció al Ciutadà.

Actes a la Torreta 

Enguany les disfresses proposades seran inspirades per l’univers Disney. El 10 de febrer a les 17 h es farà la trobada a la plaça de Valldoriolf, a les 17.30 h començarà la rua pels carrers del barri, i acabarà al Centre Cultural, on es farà el concurs de disfresses.