Apunta't al procés participatiu per millorar la convivència i el civisme

Última revisió 03-11-2021 11:25
03/11/2021

Apunta’t-hi! Trobaràs el formulari aquí: https://participa311-larocadecideix.diba.cat/processes/civismeiconvivencia/f/2523/

Els efectes de la pandèmia en la nostra societat són cada cop més evidents. La reclusió a les nostres llars, patir per la salut, la feina, l’escola... Gestionar la incertesa ha estat tot un repte. Si bé la convivència sempre és un tema complex que preocupa a gran part de la població, ara més que mai cal fer un esforç per millorar les nostres relacions i conviure en harmonia als nostres barris. Així, l’Ajuntament impulsa el procés participatiu de Convivència i Civisme a la Roca del Vallès. Joves i espai públic, cura de l’entorn natural, horaris d’actes, respecte a la gent gran... Un seguit de temes de molt interès que es volen treballar de manera participada. Ja s’ha fet la ponència política i ara les persones que vulguin formar part del Grup Impulsor, només cal que ho comuniquin a l’Ajuntament. Durant aquest darrer trimestre de l’any es constituirà i es començarà a treballar.

Yolanda Guarinos, regidora de Participació Ciutadana, ha explicat: "El veïnat i el consistori volem treballar plegats, de manera col·laborativa, facilitant la informació i aconseguint una major implicació per resoldre els reptes que ens afecten a totes i tots. Aquest és l’esperit de la participació ciutadana, i el ferm compromís d’aquest govern".