Apropa't a l'administració electrònica amb els tallers gratuïts de la biblioteca!

Última revisió 07-10-2021 17:10
07/10/2021

Es faran dues formacions, una per aprendre a obtenir un certificat digital i l’altra per operar a través de La Meva Salut.

La Biblioteca de la Roca del Vallès organitza dos tallers gratuïts d’alfabetització digital, per contribuir a que cada cop més persones coneguin els serveis de l’administració que s’ofereixen a través d’internet.

El primer serà el 25 d’octubre, on s’ensenyarà a obtenir un certificat digital. Amb aquest, podràs signar qualsevol document de manera oficial per internet, atès que té la mateixa validesa que la signatura manual. Al ser oficial, requereix d’un seguit de passos per obtenir-lo, i un cop fet es podrà operar amb qualsevol administració pública.

El segon serà el 8 de novembre, i servirà per explicar com funciona l’aplicatiu La Meva Salut, de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un servei on es pot consultar l’historial mèdic, les proves realitzades, concertar cita al CAP, etc. És especialment útil per evitar desplaçaments als centres sanitaris.

Ambdós tallers seran de 18 a 20 h i caldrà que porteu el vostre dispositiu (telèfon, tauleta o ordinador) per fer-ho més pràctic. També cal inscripció prèvia a la Biblioteca: al whatsapp 674.64.03.08, al telèfon 93.842.44.61 o al correu electrònic b.roca@diba.cat