Prepara els teus millors punts de llibre i participa al concurs de la Biblioteca!

Última revisió 03-04-2020 10:55
30/03/2020

El tradicional certamen es trasllada a la xarxa però manté el mateix esperit de foment de la creativitat i la lectura

La Biblioteca de la Roca del Vallès convoca un any més el concurs de punts de llibre, que aquest any serà de forma virtual atès el decret de confinament. Malgrat que Sant Jordi s’hagi suspès, l’equipament manté intactes les ganes de dinamitzar culturalment el municipi i torna a organitzar aquest tradicional concurs on hi poden participar petits i grans i guanyar diversos premis.

El concurs busca els millors punts de llibre creats pels veïns i veïnes dels nuclis, que han de ser en format 5 x 21 cm i el tema és completament lliure. Hi pot participar tothom i hi haurà tres categories: fins a 8 anys, fins a 16 anys i a partir de 17 anys. Cada participant podrà presentar un màxim de dos punts de llibre. Els participants hauran de lliurar una fotografia de cada punt de llibre i enviar-la per correu electrònic a bibroca@gmail.com. El termini és fins el 10 d’abril!

Un cop rebuts els punts de llibre i el jurat hagi deliberat, la Biblioteca els exposarà virtualment a través de la xarxa social Pinterest del 17 d’abril al 8 de maig. El veredicte es donarà a conèixer el dia de Sant Jordi, el 23 d’abril. Hi haurà obsequis per a tots els participants i es donaran diversos premis menors per agrair la participació de tots i totes. El guanyador o guanyadora de cada categoria rebrà com a premi un val de 75 euros a bescanviar per productes de la llibreria La Gralla. Els punts guanyadors s’editaran com a punts de llibre de la Biblioteca, d’enguany. També

La regidora de Cultura, Laura Álvarez, anima a tothom a participar al concurs i ha explicat que “dediquem un moment durant aquest dies a deixar anar la creativitat i participar al concurs de punts de llibre. La cultura no s’atura encara que no puguem sortir de casa!”.

Per a més informació consulteu les bases del concurs.

Concurs de punts de llibre
Concurs de punts de llibre

Documents adjunts