Tot a punt per la reobertura del CEM a partir del 15 de juny

Última revisió 13-06-2020 10:36
11/06/2020

Els usuaris i usuàries hauran de demanar cita prèvia i seguir diverses mesures de prevenció.

El Centre Esportiu Municipal ja ha enllestit tots els canvis organitzatius necessaris per acollir de nou activitat a la vegada que es garanteix la salut pública. Així, a partir del dilluns 15 de juny els veïns i veïnes podran tornar a gaudir de les instal·lacions, però això sí, amb mesures de prevenció de contagis que s’hauran de seguir al peu de la lletra les properes setmanes.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha explicat que “fem un pas més per recuperar els serveis municipals després del confinament. Durant tot aquest temps s’ha fet un treball molt important per adaptar l’equipament a les mesures sanitàries, i esperem que la ciutadania torni a fer esport al CEM amb seguretat i contribuint a la salut dels demés”.

El canvi principal és que s’haurà de demanar cita prèvia per accedir al CEM. Així, de moment no s’hi podrà anar de manera lliure i espontània, caldrà demanar cita i fer-ho en línia, per reservar hora per fer l’activitat esportiva desitjada. En cas d’incidència informàtica es podrà trucar al 93 842 44 69. Aquesta reserva es pot fer amb una d'antelació de 48 hores. Cada usuari i usuària podrà reservar cada dia 1 hora de sala de fitness, o 1 hora de piscina per fer natació o 1 hora d’activitat dirigida. Dilluns obrirà el servei de fitness, dimarts el servei de natació a la piscina del CEM i dimecres les activitats dirigides.

L’equipament ha adquirit un tòtem informatiu per controlar els aforaments i accessos de la instal·lació, ja que cal recordar que hi ha aplicada la mesura de la restricció de l'aforament en un 30% del màxim. Per accedir al centre caldrà fer-ho amb mascareta i per la porta del carrer Indústria. Un cop dins els usuaris i usuàries s’hauran de desinfectar les sabates i les mans. Per ara sí que es podran fer servir els vestidors, que es netejaran força sovint, però en cap cas es podran fer servir les dutxes. Un cop acabada l’activitat, les persones hauran de sortir per la porta que dona al carrer Dr. Hermenegild Carrera. Aquí trobareu un vídeo explicatiu de tot plegat

 

Vídeos

VOTV - El CEM la Roca obre portes amb cita prèvia (16 juny 2020)