Si observeu o sentiu situacions de violència en alguna llar veïna, aviseu a la Policia Local

">

Suport a les dones víctimes de violència masclista durant el confinament

Última revisió 31-03-2020 18:01
31/03/2020

Si observeu o sentiu situacions de violència en alguna llar veïna, aviseu a la Policia Local

El confinament decretat derivat de l’Estat d’Alarma és una situació complicada de gestionar per a totes les famílies, però hi ha persones que es poden trobar amb dificultats afegides. Les situacions de violència masclista, que normalment acostumen a ser invisibles per la majoria de la societat, ara es poden veure agreujades pel fet que les víctimes no poden sortir de casa i expressar la seva situació. Per aquest motiu diverses administracions han promogut accions de suport a les dones i menors víctimes de violència masclista, entre les quals s’hi ha sumat l’Ajuntament de la Roca del Vallès.

El consistori demana al conjunt de la població que sigui sensible a aquesta problemàtica que poden estar patint les seves veïnes, i prega que en cas d’observar o sentir en alguna llar veïna que s’estigui produint alguna incidència que pugui ser una situació de violència, que si us plau es posi en contacte amb la Policia Local (938 42 20 75).

La regidora d’Igualtat, Laura Álvarez, ha explicat que “ara més que mai les dones que pateixen el malson de la violència masclista necessiten el nostre suport, hem d’estar atents i atentes i avisar als serveis especialitzats de suport. Entre totes i tots, cuidem-nos”.