Si voleu consultar com ha quedat el calendari fiscal després dels canvis promoguts pel consistori, el podeu consultar aquí

">

L'Organisme de Gestió Tributària continua atenent la ciutadania de manera telemàtica

Última revisió 27-05-2020 11:35
27/05/2020

Si voleu consultar com ha quedat el calendari fiscal després dels canvis promoguts pel consistori, el podeu consultar aquí

L’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) és l’ens encarregat de la recaptació de tributs de venciment periòdic de l’Ajuntament de la Roca del Vallès, i d’ençà el decret de l’estat d’alarma manté totes les instal·lacions tancades, però ofereix l’atenció a la ciutadania per telèfon i per internet.

Les vies de contacte són:

  • A través del web http://orgt.diba.cat/, on podreu fer tots els tràmits així com presentar escrits a través del Registre Telemàtic. També hi trobareu un formulari en el que podeu deixar anotat el vostre número de telèfon i l'ORGT us trucarà per donar-vos tot el suport que necessiteu.
  • Per correu electrònic a  l'adreça  orgt.roca@diba.cat i a l'adreça orgt.atenciociutadana@diba.cat des d’on ofereixen suport per fer tots els tràmits.
  • Trucant directament a l'oficina a través dels telèfons 934 729 134 i 674 797 566, o bé als Call Center als telèfons 932 029 802 i 932 029 805.

Nou calendari fiscal

El consistori va decidir complementar el suport a famílies i activitats econòmiques adoptat pels governs de l’Estat i de la Generalitat amb la suspensió i ajornament de diversos pagaments. D’aquesta manera, s’ha allargat el període de pagament dels rebuts domiciliats i no domiciliats de l’Impost de Béns Immobles (IBI), que s’amplia fins l’1 de juliol i l’1 de setembre respectivament. Un altre dels impostos importants que s’ha ajornat és el d’activitats econòmiques (IAE), que s’endarrereix el pagament fins l’11 de novembre. A més, s'ha ampliat el termini de cobrament de l’impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) fins al 2 de juny. Podeu consultar el calendari fiscal aquí.

Et pot interessar