Se suspèn indefinidament la festa de l’esport roquerol, que es tornarà a organitzar quan la situació sanitària ho permeti.

">

L'Ajuntament decideix no celebrar la Nit de l'Esport per precaució

Última revisió 02-09-2020 12:48
02/09/2020

Se suspèn indefinidament la festa de l’esport roquerol, que es tornarà a organitzar quan la situació sanitària ho permeti.

L’evolució de la pandèmia de la covid-19 està jugant males passades al calendari festiu, cultural i esportiu de la Roca del Vallès, i el consistori ha hagut de suspendre diversos esdeveniments per precaució. Ara és el cas de la Nit de l’Esport, la gala que reconeix als i les esportistes i clubs del municipi, pel seu esforç i la seva tasca de promoció dels valors de l’esport. Estava prevista pel divendres 4 de setembre, després d’haver-se de suspendre l’acte inicial previst al mes de març, i ara ha quedat sense data.

El consistori ha pres la decisió atès l’evolució de la pandèmia, que ha situat al gran part del país en un índex molt alt de risc de contagi, i la Generalitat hagi decidit enfortir les mesures preventives. D’aquesta manera, i per garantir la salut de la població, la Nit de l’Esport se celebrarà quan les condicions sanitàries ho permetin.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha lamentat la situació però ha afirmat que “hem hagut de prendre aquesta decisió per responsabilitat, tot i que esmerçarem els esforços necessaris per poder celebrar aquest acte. considerem l’esport com un valor fonamental per la nostra societat i volem convertir-lo en una de les eines més importants per a normalitzar aquesta situació excepcional”.

L’acte ja estava completament preparat i s’havien pres mesures per celebrar la festa de l’esport respectant les distàncies interpersonals i els aforaments que marca el departament de Salut. A més també s’havia previst retransmetre l’acte a través de la web de l’Ajuntament via streaming.