Quan s’aixequi l’estat d’alarma es podran presentar sol·licituds per treballar al consistori, amb contractes que tenen una durada d’un any

">

L'Ajuntament convocarà properament plans d'ocupació per donar oportunitats laborals al veïnat

Última revisió 30-04-2020 14:19
30/04/2020

Quan s’aixequi l’estat d’alarma es podran presentar sol·licituds per treballar al consistori, amb contractes que tenen una durada d’un any

L’Ajuntament de la Roca del Vallès obrirà un procés de selecció de personal per treballar al consistori un cop s’aixequi l’estat d’alarma, per donar oportunitats laborals a veïns i veïnes a l’atur i millorar les seves competències professionals per tenir més possibilitats de trobar una feina en el mercat ordinari. L’objectiu és pal·liar la situació d’atur creixent que s’ha causat a causa de la crisis del covid-19, millorar la situació socioeconòmica de les persones participants contractades, a més de desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi.

El regidor d’Inserció Laboral, Daniel Valls, ha explicat que “els plans d’ocupació són un instrument municipal que permet combatre els nivells d’atur i donar oportunitats al veïnat que les necessita. En quan sigui possible iniciarem el procés per recollir sol·licituds i que les persones beneficiàries s’incorporin al seu lloc de feina”. El consistori ha augmentat el nombre de contractacions per aquest any, se’n faran un total de 12 quan, per exemple, l’any passat en van ser 9.

Tots els contractes són temporals i tenen una durada d'onze mesos. S’obriran concursos per optar als següents llocs de feina:

  • 4 places per tasques d’auxiliar administratiu/va
  • 1 plaça d’auxiliar d’equipament municipal
  • 1 plaça d’operari/a de la Brigada municipal
  • 1 plaça d’operari/a de jardineria
  • 1 plaça d’operari/a de neteja
  • 2 places d’agents cívics/ques
  • 1 plaça de tècnic/a auxiliar de medi ambient
  • 1 plaça de zelador/a d’obres

Quan es podran presentar sol·licituds?

Atès l’estat d’alarma en aquests moments no està permès que l’Ajuntament obri cap convocatòria, per tant fins a nou avís les persones interessades en apuntar-se en els plans d'ocupació no ho podran fer. En el cas que es presentin instàncies fora del termini que s'estableixi no tindran cap tipus d'efecte i caldrà que ho tornin a presentar quan es marqui el nou termini.

Podeu consultar les tasques a desenvolupar de cada lloc de treball i les bases de la convocatòria aquí

Vídeos

VOTV - La Roca contractarà 12 persones a través de plans d'ocupació (18 juny 2020)

Et pot interessar