S’està treballant per garantir al màxim la salut dels usuaris i usuàries abans de tornar a obrir el centre, previsiblement abans d’una setmana.

">

L'Ajuntament avança en el procés de reobertura del Centre Esportiu Municipal

Última revisió 22-07-2020 11:09
22/07/2020

S’està treballant per garantir al màxim la salut dels usuaris i usuàries abans de tornar a obrir el centre, previsiblement abans d’una setmana.

El passat divendres 17 de juliol l’Ajuntament va tenir coneixement que un treballador del centre podria ser un cas positiu de la COVID-19, i que aquest contagi no s’hauria produït en el sí de l’equipament. De seguida es va activar el protocol i, per precaució, el consistori va decidir tancar el Centre Esportiu Municipal (CEM). Des d’aleshores, i seguint les indicacions del Servei d’Urgències de Vigilància Epidemiològica de la Generalitat, s’han anat realitzant passos per poder reobrir el centre amb total seguretat.

Els treballadors i treballadores s’estan realitzant les proves mèdiques pertinents per evitar que puguin ser una via de transmissió, i el consistori està realitzant tasques de desinfecció complementàries a les programades per garantir una estricta higienització dels espais. Si totes les previsions es compleixen, el CEM podria reobrir les portes el cap de setmana. En tot cas la decisió de reprendre la normalitat no es prendrà fins tenir totes les garanties que no es posa en risc la salut de cap persona.

La regidora de Salut Pública, Marta Pujol, ha afirmat que “totes les mesures que estem prenent són per precaució, no ens podem arriscar a fer passes enrere en aquesta lluita contra el coronavirus. Estem posant els mitjans necessaris per garantir la salut de totes les persones, i ara falta que la resta de la població prengui consciència i extremi les precaucions per consolidar la nova normalitat”.