Ateses les restriccions sanitàries s’ha optat per fer activitats online per mantenir la tradició de la festivitat. El cicle la Minúscula i la missa de Festa Major seran els únics actes presencials.

">

La tradicional Festa Major d'Hivern de Sant Sadurní entra a les xarxes socials!

Última revisió 26-11-2020 08:50
26/11/2020

Ateses les restriccions sanitàries s’ha optat per fer activitats online per mantenir la tradició de la festivitat. El cicle la Minúscula i la missa de Festa Major seran els únics actes presencials.

S’acosta Sant Sadurní i enguany aquesta festivitat també es veurà afectada per les mesures sanitàries de la Covid-19. Així, l’Ajuntament ha decidit impulsar diverses activitats però sense fomentar la concentració de persones, sinó que algunes seran a través d’internet i d’altres amb l’aforament ben controlat i mantenint les distàncies necessàries.

La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez Estapé, ha animat a tothom a participar de les activitats, “i així mantenir vives les tradicions en un context molt complicat. L’any vinent tenim el convenciment que podrem tornar a trobar-nos i celebrar Sant Sadurní i la Fira de la Col com cal!”.

Envia la teva recepta amb col!

Precisament per recordar l’excel·lència de la nostra gastronomia, l’Ajuntament fa una crida a que els veïns i veïnes cuinin plats amb col, i que enviïn les receptes i una fotografia del plat acabat a firadelacol@laroca.cat. El consistori les recopilarà per crear un receptari online.

L’abans i el després del municipi

Durant aquests dies s’activarà un mapa online de la Roca del Vallès, on clincant en diversos punts es podrà observar el pas del temps. Hi haurà imatges del municipi d’anys enrere i actuals per comprovar com ha evolucionat el municipi. Consulta'l!

Cultura amb el cicle la Minúscula

Continua en marxa el cicle cultural la Minúscula, que després de les restriccions sanitàries més severes recupera la presencialitat. El diumenge 29 a les 12 h es farà al Centre Cultural de la Roca l’espectacle infantil “Cagallufes, el follet rondinaire”. Les entrades són gratuïtes i s’han de treure a través d’aquest enllaç

També estan al canal de Youtube de l’Ajuntament els anteriors concerts del cicle la Minúscula, per poder gaudir des de casa. Hi ha el concert del saxofonista David Espunya, i el concert de jazz d’Alba Careta i Jofre Fité Quartet.

Gegantons del Mogent

Des de l’escola Mogent no s’han volgut perdre la festivitat i oferiran a través de les seves xarxes socials diferents balls amb cançons dels 4 gegantons: el Granot, el Mogentó, el Bigotis i el Llop. Serà el diumenge 29 a les 17 h.

Missa de Festa Major

El diumenge 29 a les 10.45 h es farà la tradicional missa per celebrar la Festa de Sant Sadurní i l’inici de l’Advent, amb la participació de la Unió Coral Centre i Energia. Recordeu que l’aforament a actes litúrgics està restringit al 30%.