La piscina d'estiu de la Roca allarga la temporada fins el 13 de setembre

Última revisió 27-08-2020 18:22
27/08/2020

D’aquesta manera els veïns i veïnes podran gaudir de la instal·lació durant més dies, atès la temporada estival atípica a causa de la covid-19.

Properament finalitzarà la temporada de bany d’estiu a les piscines de Santa Agnès de Malanyanes i la Roca. Han estat uns mesos atípics a causa de l’evolució de la pandèmia de la covid-19, la qual ha alterat els plans de vacances i oci de moltes famílies. Per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir de la piscina abans de l’inici del curs escolar, l’Ajuntament ha decidit allargar la temporada de bany a la instal·lació de la Roca.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha afirmat que “degut a la situació que estem tenint de pandèmia, on moltes famílies no han pogut viatjar i que altres prefereixen no anar a un lloc tant concorregut com són les platges, hem valorat positivament allargar la temporada de piscines d’estiu. Amb els recursos municipals disponibles, podrem fer-ho a la Roca i la de Santa Agnès tancarà com estava previst”.

Quan finalitza la temporada?

- A Santa Agnès, l'últim dia que la instal·lació romandrà oberta serà el proper diumenge 30 d'agost

- A La Roca, l'últim dia en horari d'estiu serà el 13 de setembre

El 14 de setembre és festiu local, i per tant la instal·lació de la Roca obrirà en horari d'hivern a partir del 15 de setembre. Recordem que l’horari d’hivern és de dilluns a divendres de 07 a 22 h, els dissabte de 08 a 14 h i de 16 a 20 h i els diumenges de 9 a 14 h.

També és important remarcar que fins a nou avís és necessari reservar prèviament una franja horària per accedir a les instal·lacions, per tal de minimitzar riscos. Ho podeu fer aquí

Fins ben entrat el setembre es mantindrà l'horari estival
Fins ben entrat el setembre es mantindrà l'horari estival

Vídeos

VOTV - La piscina de la Roca allarga la temporada fins el 13 de setembre (28 agost 2020)