A partir del dilluns 20 de juliol s’obre l’accés a tots els seus espais i serveis, inclosa la sala infantil, però amb limitació d’aforament.

 

">

La biblioteca recupera la normalitat però mantenint totes les mesures de seguretat

Última revisió 18-07-2020 10:44
18/07/2020

 A partir del dilluns 20 de juliol s’obre l’accés a tots els seus espais i serveis, inclosa la sala infantil, però amb limitació d’aforament.

 

Després de moltes setmanes de tancament i una progressiva reobertura amb limitacions, finalment la Biblioteca de la Roca del Vallès recuperarà la normalitat a partir del dilluns 20 de juliol. Fins ara només es podia fer ús del servei de préstec, consulta de llibres i internet a la sala i les proves Actic, sempre amb cita prèvia. Així que a partir del dilluns ja es podrà fer ús de la resta d’espais i serveis, tot i que s’hauran de mantenir totes les mesures de seguretat.

Com indiquen les autoritats sanitàries, caldrà rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic un cop s’accedeixi al centre, s’haurà de dur mascareta, mantenir les distàncies entre persones i es controlarà l’aforament. No caldrà la cita prèvia, però sí s’haurà de fer el registre d’accés al servei mitjançant el carnet de la Biblioteca, per tant serà imprescindible portar-lo a sobre.

Per donar la benvinguda a la “nova normalitat” el persona de l’equipament ha decorat diversos espais. A l’entrada hi haurà un gran cor penjat, simbolitzant l’alegria de retrobar-se amb els usuaris i usuàries, i la sala infantil s’ha decorat amb motius festius.

Recordem que horari d’atenció al públic és els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h, i els dimarts i dijous de 15 a 18 h.