Serà necessari sol·licitar cita prèvia i durant l’entrevista s’hauran de mantenir totes les mesures de prevenció, com l’ús de mascareta i mantenir la distància social.

">

El Servei Local d'Ocupació recupera l'atenció presencial

Última revisió 11-06-2020 12:17
11/06/2020

Serà necessari sol·licitar cita prèvia i durant l’entrevista s’hauran de mantenir totes les mesures de prevenció, com l’ús de mascareta i mantenir la distància social.

El Servei Local d’Ocupació reobre les portes aquest divendres en un context on diversos veïns i veïnes han perdut la feina per culpa de la crisi sanitària. L’Ajuntament de la Roca del Vallès dedicarà els recursos necessaris perquè s’ofereixi la millor atenció possible a la ciutadania i es fomenti la seva ocupabilitat. El SLO està ubicat al Centre Cultural de la Roca i s’hi podrà anar presencialment però atenent a diverses mesures de seguretat.

El regidor d’Inserció Laboral, Daniel Valls, ha explicat que “el Servei Local d’Ocupació ajudarà a reconduir la trajectòria laboral de qui ho necessiti, i en paral·lel seguirem treballant per enfortir el teixit empresarial de la ciutat i crear més oportunitats de feina”.

S’ha de sol·licitar cita prèvia

En primer lloc, serà del tot necessari sol·licitar cita prèvia. Cal trucar al telèfon 938424461 (ext.3) o escriure al correu electrònic slo@laroca.cat. Un cop s’hagi concertat la visita, s’hi haurà d’anar amb mascareta, i es recomana s’hi vagi individualment, sense acompanyants. Els professionals del SLO comptaran amb equips de protecció individual (EPI's) i gel hidroalcohòlic, que també estarà a disposició dels usuaris i usuàries. Durant la visita, s’haurà de mantenir la distància mínima de dos metres i s’evitarà al màxim possible l’intercanvi de documentació per evitar riscos.

Per reforçar la prevenció dels contagis, després de cada entrevista, es farà una desinfecció bàsica del despatx, netejant les cadires i ventilant l’espai. Per últim, cal tenir en compte que s’ha de cancel·lar la visita si la persona que l’ha sol·licitada presenta símptomes compatibles amb la COVID-19.