El proper divendres 26 de juny s’instal·laran novament les parades de roba i es controlarà l’accés al mercat per limitar l’aforament al 75% del que és habitual.

">

El mercat de la Roca recupera la normalitat tot i l'especial atenció a les mesures sanitàries

Última revisió 25-06-2020 10:47
25/06/2020

El proper divendres 26 de juny s’instal·laran novament les parades de roba i es controlarà l’accés al mercat per limitar l’aforament al 75% del que és habitual.

Després de moltes setmanes el mercat setmanal de la Roca recupera el nombre de parades habitual, després del sotrac causat pel decret d’estat d’alarma. A partir del 26 de juny, així, s’incorporen de nou les parades de roba. Per altra banda el personal de cada parada i els veïns i veïnes que s’hi acostin hauran de complir diverses mesures de prevenció per evitar contagis.

Cal saber que la principal mesura és el manteniment de les distàncies, en concret d’un mínim d’1,5 metres. Per garantir que es puguin mantenir, es limitarà l’accés al mercat fins arribar a un màxim del 75% de l’aforament, també serà obligatori l’ús de la mascareta i s’aconsella que les persones majors de 65 anys tinguin un horari preferent per ser ateses, que seria de 9 a 11 h.

Recordeu que no es poden tocar els productes que hi ha exposats a cada parada, s’hauran de sol·licitar al personal. També abans i després de cada compra serà necessari aplicar-se gel hidroalcohòlic, independentment que es faci servir guants o no. Aquest gel el proporcionarà el personal de cada parada.

La regidora de Comerç, Raquel Vilardebó, celebra la tornada a la normalitat del mercat setmanal i explica que “és molt important que el veïnat torni a comprar al comerç local i al mercat setmanal, per reactivar entre totes i tots l’activitat econòmica. A més és una manera d’agrair a paradistes i comerciants que hagin tancat durant setmanes per garantir la salut pública de la ciutadania” .