No es podrà fer ús de les dutxes ni dels vestidors, i l’equipament tancarà a les 21.30 h.

">

El CEM reobrirà el 23 de novembre amb una limitació del 30% de l'aforament

Última revisió 20-11-2020 16:35
20/11/2020

No es podrà fer ús de les dutxes ni dels vestidors, i l’equipament tancarà a les 21.30 h.

El Centre Esportiu Municipal de la Roca del Vallès podrà tornar a oferir serveis presencials als usuaris i usuàries a partir del dilluns 23 de novembre. Tot i això, segons el Pla d’obertura d’activitats de la Generalitat, només podrà admetre el 30% de l’aforament en les seves propostes. Són:

  • Sales de fitness: 18 persones
  • Piscina: 15 persones
  • Activitats dirigides: 9 persones

Reserveu cita prèvia al web del CEM

Com a mesures de seguretat, no es podrà fer ús de vestidors ni de dutxes, tan sols es podran fer ús quan es dugui a terme qualsevol activitat al servei de piscina. En aquest sentit, cal recordar que els cursets de natació pels infants quedaran temporalment suspesos, fins que la Generalitat no indiqui el contrari. Pel que fa als abonaments, es descomptarà la part proporcional de cadascun dels dies no realitzats en la facturació del proper trimestre.

A més, l’equipament tancarà les seves portes a les 21.30 h per facilitar que els darrers usuaris i usuàries i personal del centre pugui tornar a casa seva i complir, així, amb el confinament nocturn. A mesura que les restriccions es vagin flexibilitzant, informarem adequadament dels canvis que es produeixin en el funcionament del centre.