Durant els propers 15 dies es limitarà el 50% l’ocupació de la piscina d’estiu, les sales de fitness i les activitats dirigides.

">

El CEM redueix l'aforament atenent les noves restriccions decretades per la Generalitat

Última revisió 25-08-2020 19:03
25/08/2020

Durant els propers 15 dies es limitarà el 50% l’ocupació de la piscina d’estiu, les sales de fitness i les activitats dirigides.

La Generalitat de Catalunya ha promogut un enduriment de les mesures per prevenir el contagi de la Covid-19. L’objectiu és reduir l’índex de risc que en diverses zones del país, com és el cas del Vallès Oriental, és molt alt. D’aquesta manera, s’han prohibit les reunions socials i en municipis com Granollers, Canovelles i les Franqueses també s’hi aplicaran les mesures que ja estan en vigor a la primera corona de l’Àrea Metropolitana.

En aquest context, i per contribuir a reduir l’índex de risc de contagis, el Centre Esportiu Municipal de la Roca del Vallès ha decidit que durant els propers 15 dies reduirà l’aforament dels seus espais al 50%. Els espais són la piscina d’estiu, les sales de fitness i les activitats dirigides.

El regidor d’Esports, Daniel Valls, ha demanat comprensió al veïnat i ha agraït la confiança de molts dels usuaris i usuàries: “davant d’una situació complicada i excepcional com la que estem vivint en aquest moments, moltes persones han seguit fent esport i venint al CEM. Els ho agraïm i demanem que seguim, amb seguretat, confiant en els serveis públics del municipi”.

Recordem que és imprescindible per accedir a les instal·lacions del CEM demanar cita prèvia. Ho podeu fer aquí.