El Casal d'Estiu es prepara per organitzar activitats durant el juliol amb totes les mesures de seguretat

Última revisió 05-06-2020 12:52
05/06/2020

L'entitat A Parts Iguals obre les inscripcions el 8 de juny i es preveu crear diversos grups de fins a 10 persones perquè els infants i adolescents puguin gaudir de la programació d’oci amb normalitat.

Els infants i joves de la Roca del Vallès fa tres mesos que no van a l’escola i que es van quedar sense contacte amb les seves amistats, en molts casos confinats sense sortir de casa en cap moment del dia. Ara que ens trobem en desconfinament i que es preveu l’aixecament de les mesures preventives en les properes setmanes, s’ha cregut més que convenient que es pugui realitzar el Casal d’Estiu per tal que els infants i joves tinguin una oferta d’oci i educació en el lleure per poder gaudir. Això sí, la principal premissa és que garantiran totes les mesures de seguretat per evitar contagis, gràcies a un protocol ben treballat i canvis organitzatius respecte a edicions d’anys anteriors.

El Casal d’estiu tindrà lloc del 29 de juny al 31 de juliol (5 setmanes) a centres educatius de la Roca del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes i la Torreta. També hi ha una opció de fer una setmana més del 31 d’agost al 10 de setembre. L’organitza A Parts Iguals, i hi poden participar infants de P3 a primer de primària (grup de Minis), de segon a tercer de primària (grup d’API 1), de quart i cinquè de primària (grup d’API 2), i adolescents de sisè de primària i d’ESO (grup d’Aventura). Per a fer les activitats es dividiran els grups fins a un màxim de 10 persones i dos monitors, per garantir la seguretat.

Les inscripcions són del 8 al 17 de juny a través de la pàgina web www.apartsiguals.com. Es preveu que cada dimecres es puguin realitzar sortides, i també que hi hagi les tradicionals colònies. El grup de Minis només farà sortides dins del municipi, i la resta ho farà a llocs on es coincideixi amb cap altre grup per assegurar que es mantenen les distàncies. L’entitat posa a disposició de les famílies un document explicatiu amb totes les mesures preventives que es seguiran i on es resolen els dubtes més freqüents. El podeu consultar aquí