La gestió empresarial centra la propera jornada de formació gratuïta del Servei Local d'Ocupació

Última revisió 10-09-2020 17:02
10/09/2020

Les petites i mitjanes empreses interessades en millorar el seu coneixement sobre gestió laboral i fiscal s’hi poden apuntar fins el 17 de setembre.

El Servei Local d’Ocupació de la Roca del Vallès continua fomentant la competitivat de les empreses i dinamitzant el teixit empresarial, especialment ara que ens trobem en un context complicat atès la crisi derivada de la covid-19. Així, s’ha organitzat una nova formació gratuïta, en aquesta ocasió dirigida a petites i mitjanes empreses interessades en millorar la seva gestió laboral i fiscal.

La formació serà els dies 22, 23 i 24 de setembre, de 15 a 17 h, i es farà telemàticament a través de l’aplicació Zoom. Una persona professional de l’àmbit donarà consells i recursos sobre gestió de personal, bonificacions i reduccions en la contractació laboral, així com nocions de fiscalitat bàsica per a petites empreses.

Les inscripcions són fins el dijous dia 17 de setembre, i s’han de fer a través del telèfon 93 842 44 61 o escrivint un correu electrònic slo@laroca.cat. Caldrà indicar el nom i cognoms, telèfon, nom de l’empresa i correu electrònic amb què es connectarà al curs.

 

Les inscripcions són fins el 17 de setembre
Les inscripcions són fins el 17 de setembre