El Servei Local d'Ocupació inicia el cicle de formació ocupacional gratuïta amb el curs de carretoner/a

Última revisió 24-02-2020 15:33
24/02/2020

Vuit persones van participar de la primera formació teoricopràctica, que els ha donat accés a un certificat i l’obtenció del carnet corresponent

Podeu consultar tota l’oferta de cursos de formació aquí

El passat 20 i 21 de febrer es va iniciar el cicle de cursos de formació gratuïta del Servei Local d'Ocupació de la Roca del Vallès. El primer curs que es va oferir va ser el de carretoner/a, en el qual s’hi van apuntar dues dones i sis homes de la Roca del Vallès. Durant la primera jornada van realitzar una sessió teòrica i un examen al Servei Local d’Ocupació, i al dia següent es van traslladar a una empresa per realitzar la sessió pràctica. Les persones participants rebran un certificat i el carnet corresponent a la  formació realitzada.

Es tracta de la primera vegada que el consistori organitza formació ocupacional gratuïta, després de l’impuls del servei que ha liderat l’Ajuntament. Els propers cursos que hi ha programats són:

  • Manipulació d’aliments: es farà el 9 i 10 de març de 10 a 12 h
  • Comunicació assertiva i no verbal: serà el 16 i 17 d’abril de 15 a 17 h
  • Taller de xarxes socials per a empreses: serà el 27, 28 i 29 d’abril de 15 a 17 h

Per formalitzar les inscripcions les persones interessades s’hauran d’adreçar al Servei Local d’Ocupació (c. Lope de Vega, 4), o bé trucar al 93 842 44 61 (ext. 3) o per correu electrònic: slo@laroca.cat.