Descobreix el patrimoni megalític de la Roca del Vallès a través d'Instagram!

Última revisió 27-03-2020 11:33
27/03/2020

La regidoria de Cultura inicia un projecte de difusió a través de les stories amb imatges inèdites, per donar a conèixer aquest tresor del municipi

Durant aquests dies de confinament i amb totes les activitats a la via pública suspeses, la regidoria de Cultura ha ideat un projecte de difusió del patrimoni roquerol via xarxes socials, per fomentar el coneixement del mateix i estimular les excursions i visites de cara l’estiu. Així properament a través de les stories d’Instagram es proposarà un joc per endevinar els monuments megalítics del municipi, amb imatges inèdites dels mateixos i informació d’interès.

El Dolmen de Can Gol, la Pedra Foradada, la Pedra de les Orenetes... la primera part serà perquè els usuaris endevinin el nom del monument, i la segona part serà informació sobre el mateix. Es faran servir imatges de l’Arxiu de la Roca del Vallès i de Granollers, a més d’una exposició del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez, ha explicat que “volem que la gent conegui i s’estimi el nostre patrimoni, i ara que és un moment on no el podem gaudir en primera persona pretenem apropar-lo a la ciutadania”.

De cara l’estiu i la tardor està previst realitzar diverses rutes guiades pel patrimoni cultural i natural de la Roca del Vallès, en el que s’espera que la ciutadania s’hi apunti i descobreixi la riquesa del municipi.

Les stories estaran farcides de preguntes sobre aquest impressionant patrimoni
Les stories estaran farcides de preguntes sobre aquest impressionant patrimoni