Agenda

  Selecciona la categoria que vulguis consultar

Actes previstos per al dia : 24-04-2023

Dl. 24
ABR
Pilates
Pilates
Des de les 18:00 fins a 19:00
Dl. 24
ABR
Ioga
Ioga
Des de les 19:00 fins a 20:00
Dl. 24
ABR
Trobada Viu lectura abril 23
Trobada Viu lectura abril 23
Des de les 19:45 fins a 20:45

"Bona sort" de Nickolas Butler

Activitat especial Sant Jordi i 20è aniversari de la biblioteca

Com una pastanaga: els diners, molts diners, a tocar de mans. La sol·lució de tots els problemes a l'avast. Amb aquest llibre Butler fa una crítica al sistema capitalista i palesa l'engany que suposa voler viure com els rics, pel seu cost.

Ens situem a Jackson, un poblet en un paratge idílic a l'estat de Wyoming. La Gretchen és una advocada i inversora amb molts diners i una obsessió: contruir cases. En vol una al paradís on va viure part de la seva infantesa i on resulta que sobreviuen tres amics, que tenen una constructora deficitària. La Gretchen els hi proposa de construir una mansió a canvi d'una quantitat de diners ingent. Tot sembla perfecte, menys el termini en què tot s'ha de fer. Una cursa impossible d'assolir. Uns límits inabastables en un paisatge que no els hi posa gens fàcil; però enlluernats per la suma de diners que això representa, assumiran el repte i amb ell la bogeria d'aquest projecte, posant en joc la família i l'amistat. Quin motiu amaga la Gretchen darrere les presses? Perquè els hi marca uns terminis improrrogables?

Un llibre amb intriga que no podràs deixar i que posa al descobert l'ànima i la manera d'uns personatges que es veuen atrapats en el somni americà.

Passa a buscar el teu exemplar per la biblioteca

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 15-06-2015 13:11