Santa Agnès de Malanyanes celebra l'hivern amb una Festa Major carregada de cultura

Última revisió 13-01-2021 09:54
13/01/2021

Tots els actes seran gratuïts i caldrà reservar una entrada prèviament a través d’aquest enllaç: https://www.eventbrite.es/o/ajuntament-de-la-roca-del-valles-31212225813

Ja s’acosta la Festa Major d’hivern de Santa Agnès de Malanyanes, i malgrat la situació pandèmica l’Ajuntament i el teixit associatiu han volgut celebrar-ho com cal, amb actes diversos per a totes les persones. Això sí, caldrà reservar entrades prèviament, i es mantindran totes les mesures de seguretat sanitàries. Les reserves es poden fer a través de les següents vies:

La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez Estapé, ha animat a tothom a participar de les activitats, tot demanant responsabilitat i que es compleixin les normes. “Cada cop queda menys per anar recuperant progressivament la normalitat, i poder tornar a gaudir de la cultura i les tradicions plegats. Mentrestant, volem agrair la implicació de totes les persones que fan possible que puguem gaudir de celebracions com aquesta Festa Major”, ha afirmat.

 

Quins actes hi haurà?

Tot seguit trobareu la relació d’actes que hi ha previstos:

Diumenge 17 de gener

11.15 h: Classe oberta de Zumba al Camp de Futbol. Cal portar calçat esportiu.

12:15 h: Espectacle infantil al Centre Cívic, amb l’obra “Cagallufes, el follet rondinaire”.

12.15 h: Missa solemne a la parròquia, presidida pel rector Mn. Josep Monfort. En acabar la missa es farà el Pa de l’obra (s’ha de sol·licitar prèviament), la benedicció d’animals i la plantada de xiprers.

A càrrec de la Parròquia de  Santa Agnès de Malanyanes

Divendres 22 de gener

20 h: Concert al Centre Cívic, a càrrec del grup Ginestà

 

Recordeu reservar entrades per cada acte a: https://www.eventbrite.es/o/ajuntament-de-la-roca-del-valles-31212225813

Cartell de la Festa Major d'Hivern de Santa Agnès
Cartell de la Festa Major d'Hivern de Santa Agnès