Noves dates per començar a preparar les festes de la Roca, la Torreta i Santa Agnès!

Última revisió 21-01-2020 14:20
16/01/2020

Les Comissions de Festes, que són obertes a tothom, es trobaran el proper 23, 28 i 29 de gener

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha fet públiques les noves dates de les properes reunions de les Comissions de Festes del municipi. Aquestes trobades, que són obertes a totes les entitats i als veïns i veïnes amb ganes de participar en la vida del poble, permetran treballar en grup l’organització de les festes de la Roca, la Torreta i Santa Agnès.

Així doncs, el proper dimarts, 23 de gener, se celebrarà la reunió de la Comissió de Festes de La Torreta a les 20 h a Can Tàpies per tractar la Festa del Carnestoltes i altres festes com la Creu. El dimecres 5 de febrer es farà una nova reunió per fer la valoració de Reis i parlar de la Festa Major d'Estiu.

El dimarts 28 de gener tindrà lloc la reunió de la Comissió de Festes de La Roca, que es reunirà a les 20 h al Centre Cultural de la Roca per parlar de la Festa del Carnestoltes i la Festa Major d’estiu. Per últim, l’endemà el dimecres 29 de gener es farà la reunió de la Comissió de Festes de Santa Agnès. Aquesta es tindrà lloc a les 20 h al Centre Cívic de Santa Agnès per valorar els reis i la Festa Major d’Hivern de Santa Agnès, i per organitzar l’Aplec de Malanyanes i la Festa Major d’Estiu.

 

 

 

 

Participa en la preparació dels actes de les festes del poble!
Participa en la preparació dels actes de les festes del poble!