Les havaneres donen el tret de sortida al Cicle cultural la Minúscula!

Última revisió 28-09-2020 16:04
28/09/2020

Cada setmana hi haurà activitats gratuïtes a Sant Agnès, la Torreta i la Roca, amb totes les mesures de seguretat. Aconsegueix la teva entrada aquí

El Centre Cultural de la Torreta va acollir el primer espectacle del Cicle cultural la Minúscula, que fins el 19 de desembre portarà concerts, monòlegs i espectacles infantils a la Roca del Vallès. El grup Ultramar va oferir un magnífic recital d’havaneres, que també es va poder seguir també en directe per Instagram, a més de mig miler de visualitzacions.

Totes les activitats del cicle són gratuïtes i es duen a terme amb total seguretat: s’han de treure entrades prèviament, l’aforament és limitat, es mantenen les distàncies de seguretat i les entrades i sortides es faran de manera esglaonada. Hi haurà un concert cada setmana a Santa Agnès, la Torreta i la Roca. La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez Estapé, ha animat a tothom a participar de les activitats: “Volem que el poble torni a bategar culturalment, i aquesta proposta és una molt bona manera. La cultura és segura i més necessària que mai”.

Els propers esdeveniments són:

Si no disposeu d'internet o teniu algun inconvenient per accedir al sistema de reserves, podeu demanar assistència (Telèfon: 93 842 44 61 extensió 1. Horari d'atenció: tardes de 15.30 a 20.30 h)