Les entitats de la Torreta organitzen activitats festives de manera virtual

Última revisió 14-07-2020 16:58
14/07/2020

El 18 i 19 de juliol se celebraran actes com el Mulla’t Solidari o el concurs de truites però cadascú des de casa seva i posant en comú les accions a través de les xarxes socials.

L’activitat cultural i festiva a la Roca del Vallès comença a escalfar motors, tot esperant el nou format de Festa Major que celebrarem al setembre als tres nuclis. Mentrestant el teixit associatiu de la Torreta ha ideat pel cap de setmana del 18 i 19 de juliol una reconversió virtual d’algunes de les propostes lúdiques que s’haguessin celebrat si no haguéssim patit la pandèmia. Els actes, que es dinamitzaran a través de les xarxes socials, són els següents:

  • Mulla't solidari:

És un dels actes més emblemàtics que se celebra i enguany,  a més de virtual també serà solidari. Les entitats proposen que les persones enviïn un vídeo curt o una foto mullant-se i, alhora, fer una petita aportació econòmica que anirà destinada al Xiprer.

  • Propostes gastronòmiques:

L'associació de Dones Trismar organitza novament el concurs de truites i engresca a tots els veïns i veïnes a participar-hi penjant a les xarxes les imatges dels plats que es cuinin, i les valoraran i premiaran. Per altra banda, la paella popular també es trasllada a internet, i es demana al veïnat que el diumenge cuinin paelles a casa seva i pugin les fotos a les xarxes.

La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinos, ha agraït el compromís del teixit associatiu de la Torreta, ja que també està participant en l’organització de les activitats de la Festa Major del setembre. La regidora ha afirmat que “tenim unes entitats fantàstiques que treballen incansablement pel progrés del municipi i la dinamització veïnal. Seguirem col·laborant amb totes elles per enfortir la cultura i la participació ciutadanes”.