L'Ajuntament millorarà les zones de contenidors per afavorir la recollida selectiva

Última revisió 31-07-2020 18:09
31/07/2020

Durant tot el mes d’agost es realitzaran tasques de substitució, reubicació i reparació de contenidors d’escombraries.

Durant els darrers mesos l’Ajuntament de la Roca del Vallès ha implementat diversos canvis en el sistema de recollida de residus, en concret incorporant nous contenidors i reubicant-los en diversos punts del municipi. Així, a la primavera es van renovar els contenidors de davant de l'Església de Sant Sadurní, del carrer Reixach, i es van posar de nous al carrer Joan Miró i al carrer Veneçuela.

Avançant amb aquest projecte, durant el mes d’agost es milloraran altres zones de contenidors de cada nucli, substituint els bujols antics, canviant-los d’ubicació per oferir un millor servei i reparant aquells que estiguin trencats.

El regidor de Medi Ambient i Pagesia, Jordi Bacardit, ha explicat que “volem que en aquest mandat la ciutadania faci un millor ús dels contenidors i aconseguim incrementar la recollida selectiva. Així que invertirem per facilitar la tasca als veïns i veïnes“.

Horari d’estiu de la deixalleria

Recordem que la deixalleria de la Roca del Vallès ha variat el seu horari, i el mantindrà fins el setembre. Així, els dilluns romandrà tancada, els dimarts obre de 16 a 19 h, i de dimecres a diumenge obre de 8 a 14 h.

Es repararan diversos contenidors trencats i d'altres es substituiran per nous
Es repararan diversos contenidors trencats i d'altres es substituiran per nous