Seguint les indicacions del departament de Salut i del PROCICAT de la Generalitat, el consistori ha pres aquesta determinació per contribuir a frenar el contagi del coronavirus

">

L'Ajuntament de la Roca del Vallès decideix tancar els equipaments públics i suspendre tots els actes durant 15 dies

Última revisió 12-03-2020 11:41
12/03/2020

Seguint les indicacions del departament de Salut i del PROCICAT de la Generalitat, el consistori ha pres aquesta determinació per contribuir a frenar el contagi del coronavirus

A partir de les 15 h tancaran al públic tots els equipaments culturals, esportius, de la gent gran i cívics del municipi de la Roca del Vallès, queden suspeses totes les activitats que hi havia previstes en aquests equipaments i també a l’espai públic, i tampoc es duran a terme les activitats extraescolars que gestiona l’Ajuntament. Se suspendran tots els actes i activitats que hi havia previstes durant les propers 15 dies. dues setmanes, així com l’activitat de l’escola de música i també els mercats municipals dels tres nuclis. De moment les escoles bressol continuaran obertes.

Així ho ha decidit el govern municipal seguint les indicacions del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i del PROCICAT, adoptant mesures preventives per contribuir a controlar el contagi del coronavirus entre la població.

Pel que fa a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania, continuaran oferint servei tot i que serà obligatori que abans d’anar-hi presencialment es truqui per telèfon per fer la consulta i determinar si és urgent, si es pot posposar o es pot resoldre el tràmit a distància. En cas de necessitar anar-hi presencialment el personal del servei també donarà hores perquè el veïnat no s’esperi dins de l’oficina.

L’Ajuntament demana comprensió a la ciutadania, sent conscients que aquestes mesures tindran una afectació en el dia a dia dels veïns i veïnes, però s’estima que l’important és preservar la salut pública. Pel que fa als centres educatius i els serveis sanitaris, l’Ajuntament està en contacte amb la Generalitat, que és la competent en aquestes serveis, i informarà degudament de les accions que es prenguin en els propers dies. En funció de l’evolució dels fets es podran prendre altres mesures de prevenció.

Al web del departament de Salut trobareu tota la informació actualitzada sobre l’alerta del coronavirus.