La Roca del Vallès s'il·lumina per donar la benvinguda al Nadal!

Última revisió 13-12-2019 12:45
11/12/2019

El 13 de desembre hi haurà l’encesa de llums general i dels arbres de Nadal de la Roca i la Torreta, i el 17 el de l’arbre de Santa Agnès de Malanyanes

Com mana la tradició l’època nadalenca comença a partir de Santa Llúcia, el 13 de desembre, i és el moment de muntar el pessebre i engalanar l’arbre i la casa. Així, l’Ajuntament aquest divendres donarà la benvinguda a aquesta època tan màgica i familiar encenent els llums de Nadal de tot el municipi a les 18 h. Ho simbolitzarà l’arbre que hi ha instal·lat a la plaça de l’Ajuntament, que s’il·luminarà a aquella hora.

A la Torreta l’acte d’encesa de l’arbre que hi ha al Centre Cultural serà mitja hora més tard, a les 18.30 h, tot i que a partir de les 17.30 h hi haurà un taller d’arbre dels desitjos per anar fent boca. Per la seva banda, a Santa Agnès l’acte d’encesa de l’arbre serà el dimarts 17 de desembre a les 17:30 h, en col·laboració amb l’Escola Santa Agnès, l’AMPA del centre, la Comissió de Festes i l’Associació de Veïns de Santa Agnès. Els dies previs els nens i nenes decoraran l’arbre i aquell dimarts, a la sortida de la cantata, veuran com l’arbre s’il·lumina. Els arbres de la Torreta i de Santa Agnès han estat una aportació de la Roca Village.

La il·luminació nadalenca també s’emmarca en la campanya comercial de Nadal, ja que s’espera que els veïns i veïnes facin les compres de l’època en el comerç local, que també llueix la decoració adequada. Des de l’Ajuntament s’anima a fer unes compres responsables i als comerços del poble, ja que és on els veïns i veïnes es trobaran millor atesos, amb productes de confiança i garantia de qualitat.

L'arbre de nadal de la plaça de l'Ajuntament s'il·luminarà aquest divendres
L'arbre de nadal de la plaça de l'Ajuntament s'il·luminarà aquest divendres