L'1 de febrer s'inicien les inscripcions per obtenir els certificats de català

Última revisió 20-01-2021 15:01
20/01/2021

Es poden fer telemàticament al web de la Generalitat o bé presencialment a l’oficina del Consorci per a la Normalització Lingüística de Granollers.

Totes les persones que vulguin obtenir algun certificat de català de Política Lingüística, poden inscriure’s a les proves corresponents de l'1 al 17 de febrer de 2021. Aquestes proves, que són de caràcter anual, es convoquen per obtenir els certificats de llengua catalana en cinc nivells: nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2), nivell de suficiència (C1) i nivell superior (C2).

La inscripció es pot formalitzar telemàticament mitjançant la pàgina web de Tràmits de la Generalitat, o bé presencialment, a l’oficina del Consorci per a la Normalització Lingüística de Granollers. Cal cita prèvia, que es pot demanar al correu electrònic granollers@cpnl.cat . Les proves estan obertes a qualsevol persona de 16 anys o més i no cal tenir cap titulació acadèmica prèvia per fer-les.

Els exàmens es duran a terme a 18 municipis (Barcelona, Figueres, Fraga, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manresa, Mataró, Perpinyà, Reus, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Tortosa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú) entre el 8 de maig i el 19 de juny, segons la localitat i el nivell. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç

Els tràmits s'han de fer en línia, tot i que es pot anar presencialment amb cita prèvia a Granollers
Els tràmits s'han de fer en línia, tot i que es pot anar presencialment amb cita prèvia a Granollers