Ja tenim les guanyadores i guanyadors del Premi la Miranda de Petits Relats 2020!

Última revisió 15-06-2020 16:40
15/06/2020

A continuació trobareu un vídeo on el jurat anuncia els i les finalistes del certamen, i qui guanya el premi al millor relat autobiogràfic, el premi al millor relat biogràfic, i la menció especial al millor relat il·lustrat.

Els i les alumnes de 5è i 6è de Primària de les escoles la Torreta i Santa Agnès han mostrat el seu talent literari participant en la present edició del Premi la Miranda de Petits Relats, una edició especial celebrada en ple confinament, fet que ha impedit que alumnes de les escoles Mogent i Pilar Mestres s’hi poguessin sumar. Tot i això el certamen s’ha pogut celebrar i les obres presentades ja formen part de la memòria col·lectiva de la Roca del Vallès i es troben guardades a l’Arxiu.

A través d’un vídeo s’ha donat a conèixer el veredicte del jurat. Enguany s’ha atorgat dos premis: el de millor relat autobiogràfic (pels i les alumnes de 5è de Primària) i el de millor relat biogràfic (pels i les alumnes de 6è de Primària). A més, també hi ha hagut una menció especial al relat millor il·lustrat. Els premis consisteixen en material escolar i entrades pel Bosc Vertical. Els i les guanyadors són:

  • Menció especial: Laura Fernández (escola la Torreta)
  • Premi al millor relat autobiogràfic: María León (escola la Torreta)
  • Premi al millor relat biogràfic: Iris Puigdomènech (escola la Torreta)

La regidora de Cultura i Festes Populars, Laura Álvarez, ha agraït la participació de totes les nenes i nens i ha explicat que “ha estat un concurs diferent a causa de la COVID-19 però tot i així la determinació del jurat i les ganes dels infants per participar ha fet possible una nova edició del certamen. Tots els relats estaran guardats a l’arxiu de la Memòria Popular, és molt important que atresorem tots aquests records perquè no es perdin”.

Tots els relats queden desats a l'Arxiu de la Memòria
Tots els relats queden desats a l'Arxiu de la Memòria

Vídeos

Ja tenim les guanyadores i guanyadors del Premi la Miranda de petits relats 2020!

VOTV - La Roca entrega els premis La Miranda de forma virtual (18 juny 2020)