Inscriu-te a la 14a edició del Cros Escolar de la Roca del Vallès!

Última revisió 20-01-2020 08:39
18/01/2020

Els interessats poden fer-ho a fins al 24 de gener a través del web www.croslaroca.cat. La competició tindrà lloc el proper 26 de gener al Parc de Running

 

L’Ajuntament de la Roca del Vallès juntament amb l’associació A Parts Iguals i la col·laboració del Consell Esportiu del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i les AMPES i escoles del municipi, organitzen el proper 26 de gener la 14a edició del Cros Escolar de la Roca del Vallès. Les curses tindran lloc entre les 10 i les 13 h i consistiran a recórrer distàncies de 300 a 3.000 metres.

La competició tindrà lloc al costat de la Deixalleria al barri de Can Borrell, tocant al riu Mogent. Tindran medalla els tres primers classificats de cada categoria i tots els participants inscrits obtindran un detall per part de l’Ajuntament. Cada participant només podrà participar en una sola prova.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del web de la cursa www.croslaroca.cat. Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar fins al 24 de gener. També es podran fer inscripcions presencials fins mitja hora abans de la sortida de cada cursa. Per a qualsevol dubte o consulta cal adreçar-se al Servei d’Esports al 93 842 20 16. Podeu consultar els horaris de cada categoria i les distàncies a recórrer en el següent enllaç.

 

 

 

 

 

 

Cartell del Cros Escolar
Cartell del Cros Escolar