El teixit associatiu de la Roca del Vallès decidirà el futur de la Fira d'Entitats

Última revisió 13-02-2020 08:51
11/02/2020

El proper 5 de març es farà una reunió on representants de les associacions debatran com ha de ser aquesta mostra que posa en valor la tasca de les entitats del municipi

La Fira d’Entitats de la Roca del Vallès és una mostra que es va reprendre el 2017 amb l’objectiu de fer visible les persones que conformen i la tasca que realitzen les associacions del municipi. L’Ajuntament pretén, a més, que de cara les noves edicions les pròpies entitats preguin el control de la fira, aplicant els canvis que creguin convenients i definint el format que considerin més adequat.

D’aquesta manera, s’ha convocat una reunió el proper 5 de març a les 19 h a la sala de plens de l’Ajuntament en el que es recolliran totes les reflexions, crítiques i idees al voltant de la Fira d’Entitats, i decidir, entre totes, el seu futur. No només es plantejarà el canvi de format de la Mostra, sinó fins i tot la seva continuïtat o a la creació d’un esdeveniment totalment nou, sempre d’acord amb les necessitats de les entitats.

La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Guarinós, ha explicat que “la Fira d’Entitats vol ser un espai per a la convivència del teixit associatiu i fer del tot visible la tasca que es realitza durant l’any, a més d’estimular de forma activa tots els ciutadans del poble i la resta de visitants. Així que donem el protagonisme al teixit associatiu per decidir de forma participada quines polítiques podem aplicar per afavorir aquests objectius”.

 

 

La Fira d'Entitats de l'any passat
La Fira d'Entitats de l'any passat