El programa "caminades per a gent gran" de la Roca proposa una sortida a Artés

Última revisió 21-11-2019 15:27
21/11/2019

L’activitat es farà el proper 3 de desembre. Les inscripcions es poden fer als tres casals d’avis del municipi

El programa Caminades per a gent gran torna aquest mes de desembre amb una nova sortida, en aquesta ocasió al municipi d’Artés. L’activitat promou uns hàbits saludables per a les persones majors de 60 anys per tal que tinguin unes millors condicions de vida i d’envelliment actiu. 

La sortida tindrà lloc el 3 de desembre i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament als casals d’avis de la Roca en els seus horaris respectius –de 10 a 13 i de 15 a 20 h a La Roca i La Torreta, i de 16 a 20 h a Santa Agnès). Les inscripcions d’anys anteriors no són vàlides, pel que cal tornar a fer la inscripció específica per aquest curs 2019-2020. 

Tots els participants seran recollits per un autobús en els següents horaris: a les 7.10 h al carrer indústria (pàrquing exterior del centre Esportiu), a les 7.25 h al carrer Venezuela, a la rotonda entre Ramon i Cajal i Venezuela, i a les 7.45 h a Santa Agnés de Malanyanes, davant el restaurant La República. 

L’activitat començarà a les 9.15 h, quan hi haurà una concentració al Parc de Can Crussellas amb esmorzar. A les 10 h s’iniciarà la passejada, que sortirà i acabarà al Parc Municipal d’Artés i recorrerà el paisatge típic del Bages, amb camps de cereals, vinyes i boscos. Un cop finalitzi la caminada, de dues hores de durada, hi haurà un finar al complex de Cal Sitjes. La jornada es donarà per acabada a les 15.30 h. 

El regidor d’Esports de La Roca del Vallès, Daniel Valls, apunta que “aquesta iniciativa permet que la gent gran de la Roca porti una vida activa i saludable, alhora que ajuda a enfortir o fer noves relacions socials entre veïns i companys”. Des de l’Ajuntament, Valls aposta per “seguir col·laborant amb projectes com aquests, que són una aposta de futur i que reverteixen directament en el benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes”. 

Aquest itinerari està recomanat per a persones habituades a caminar. Cal doncs, que els participants portin una motxilla amb esmorzar, aigua i protecció per la pluja o el sol, i una altra bossa per deixar la beguda i el menjar pel dinar. Per evitar lesions i per la comoditat dels assistents, cal calçar apropiadament, ja que el recorregut passa per pistes forestals amb pujades i baixades de terra, a banda de portar gorra, motxilla petita i bastons de marxa nòrdica.  
 

El poble d'Artés
El poble d'Artés