El 17 de febrer es podrà renovar o expedir el DNI a la Roca del Vallès

Última revisió 19-01-2021 13:30
19/01/2021

Podeu fer la vostra petició trucant a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

Les persones que necessitin renovar el DNI o obtenir-lo per primera vegada ho podran fer a la Roca del Vallès el proper dimecres 17 de febrer. És imprescindible sol·licitar una cita a l’Ajuntament, al telèfon: 938 422 016. La recollida serà el divendres 19 de febrer.

Documentació a aportar per fer el tràmit

Per renovar el DNI: carnet antic, una foto i 12 euros en efectiu (no cal que paguin les famílies nombroses amb carnet en vigor, que hauran d'aportar original i fotocòpia).

En cas de canvi de domicili: carnet antic, certificat d'empadronament emès en els últims tres mesos i una foto.

En cas de primera expedició: una foto, certificat d'empadronament emès en els últims tres mesos, partida literal de naixement que indiqui que és per fer el DNI i 12 euros en efectiu (amb l'excepció de les famílies nombroses).

En cas de pèrdua o robatori: s’ha de pagar 12 euros i es fa una còpia del DNI anterior mantenint el termini de validesa.

En aquest cas, l’Ajuntament aconsella que en cas d’urgència la persona afectada es dirigeixi directament a la comissaria més propera (Granollers – Mataró), ja que aquest servei no es pot fer càrrec de possibles imprevistos tècnics que puguin fer endarrerir uns dies la data de lliurament dels documents.

 

Cal demanar cita prèvia per renovar el DNI
Cal demanar cita prèvia per renovar el DNI