Crida per participar com a voluntari al Gran Recapte d'Aliments els dies 22 i 23 de novembre

Última revisió 13-11-2019 10:29
12/11/2019

Els supermercats de La Roca del Vallès que participen en la campanya són Dia, Condis i Caprabo. Durant els dos dies, els establiments habilitaran punts per fer efectiva la recollida d’aliments

La Roca del Vallès se suma a la Campanya del Gran Recapte d’Aliments que es porta a terme cada any abans de les dates festives per tal de recollir diversos aliments bàsics per les persones del nostre entorn que necessiten ajuda alimentària. Així doncs, des de l’organització demanen fonamentalment la col·laboració per recollir oli, conserves (peix i verdures) i llet. 

Al municipi, els supermercats que participen en la campanya i on trobareu punts de recollida d’aliment són:
· Dia
· Condis
· Caprabo 

A més a més, des del Gran Recapte fan una crida a la població perquè s’apuntin com a voluntaris. Per fer-ho, només cal donar-se d’altra al web www.granrecapte.com, on hauran d’omplir un senzill formulari que els permetrà triar el punt més adient i el torn que vulguin cobrir. S’organitzaran per grups de 3 a 5 persones en torns d’aproximadament 4 hores. 

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació que moltes persones passen arran de la crisi econòmica. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Els objectius principals de la campanya d’aquest any és la recollida d’aliments bàsics que els Bancs d’Aliments no aconsegueixen a través de l’aprofitament alimentari, sensibilitzar a la població de Catalunya de la bossa de pobresa cronificada existent, i finament fomentar que la ciutadania col·labori al llarg de l’any amb programes de reaprofitament alimentari. 

Gran Recapte 2019
Gran Recapte 2019