Arranjat el voral de la carretera BV5105 en direcció a Santa Agnès de Malanyanes

Última revisió 22-09-2020 19:34
22/09/2020

La Generalitat ha enllestit els treballs a petició de l’Ajuntament, que alertava dels riscos de seguretat que hi havia.

L’accés per carretera a Santa Agnès de Malanyanes ha guanyat en seguretat. Darrerament s’han fet treballs per millorar el voral que hi ha al costat de la rotonda de la carretera BV5105, que era molt estret, es trobava en força mal estat i suposava un risc pel veïnat. També s’ha pintat la doble ratlla contínua prohibint el gir a l’esquerra darrera de la benzinera. Després d’una visita feta per la regidora de Santa Agnès, el regidor d’urbanisme i els tècnics corresponents, l’alcalde de la Roca del Vallès, Albert Gil,  va demanar a la Generalitat que intervingués en aquest punt, ja que és l’administració competent, i finalment els treballs s’han dut a terme i enllestit.

El batlle ha explicat que “estem molt satisfets que s’hagi arreglat aquest punt de la xarxa viària, que tal i com estava era perillós i per desgràcia s’hi havien produït incidents. Estem segurs que mantindrem les bones relacions amb la Generalitat i així poder implementar més projectes per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat s’han mantingut en contacte arrel de la reunió que varen mantenir les dues parts ara fa un any. Posteriorment el delegat del Govern a la província de Barcelona, Juli Fernández, va visitar el municipi per interessar-se en persona dels projectes necessaris per millorar la mobilitat a la Roca del Vallès.