350 infants i joves gaudeixen de l'estiu amb el Casal de A Parts Iguals

Última revisió 07-07-2020 10:46
30/06/2020

Encara hi ha places disponibles i les famílies interessades es poden posar en contacte amb l’entitat a l’adreça electrònica lleureiesport@gmail.com

Avui ha començat el casal d'estiu que organitza al municipi l’entitat A Parts Iguals amb la col·laboració de l’Ajuntament. Malgrat que semblava molt complicat que pogués tirar endavant ja que fa poques setmanes estàvem en una situació de desconfinament amb mesures estrictes, el treball intens entre l’associació i el consistori ha permès que es puguin celebrar moltes activitats a la vegada que es compleixen amb totes les mesures de seguretat. Així, en total hi estan participant un total de 350 infants i joves d’entre 3 i 16 anys.

La regidora de Joventut, Ainoa Herrera, ha afirmat que “després de tantes setmanes tancats a casa aquest any els casals són més necessaris que mai pels infants i joves. Des del consistori hem treballat amb l’entitat per tal que les activitats s’adaptin rigorosament a la situació actual i a les normatives dictades pel departament de Salut de la Generalitat per garantir la seguretat”.

El Casal d’estiu té lloc fins al 31 de juliol (5 setmanes) als centres educatius de la Roca del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes i la Torreta. També hi ha una opció de fer una setmana més del 31 d’agost al 10 de setembre. L’entitat A Parts Iguals explica que encara hi ha places disponibles i demana que les famílies interessades es posin en contacte escrivint al correu lleureiesport@gmail.com. També es pot consultar tota la informació al web de l’associació (www.apartsiguals.com).

Encara hi ha places disponibles!
Encara hi ha places disponibles!

Vídeos

VOTV - Grups reduïts i més monitors al casal A parts iguals de la Roca (2 juliol 2020)