Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Totes les notícies Urbanisme Incidència en el servei de subministrament d’aigua
Incidència en el servei de subministrament d’aigua
Urbanisme
dijous, 1 d'agost de 2019 11:45

Els operaris van treballar durant tot el dia per restablir el servei, malgrat que hauran de continuar treballant els propers dies per resoldre l'avaria

A les 9 del matí del dijous 1 d'agost es va detectar una avaria en una canonada que va deixar sense subministrament d'aigua a desenes de veïnes del nucli antic del poble. Les afectacions es van localitzar als carrers Pirineu, de Dalt, de les Casetes, Anselm Clavé i Verge de Montserrat, tot i que puntualment en altres zones del poble hi va haver una baixada de la pressió. Els operaris de l'empresa SOREA, encarregada del servei, van localitzar l'incidència a l'encreuament del carrer Catalunya amb el carrer Anselm Clavé, i a darrera hora del dia van aconseguir que tots els veïns recuperessin el normal funcionament del subministrament d'aigua.

L'empresa ha informat a l'Ajuntament que malgrat que tots els veïns ja tenen el servei normalitzat, la incidència no s'ha pogut resoldre i que en els propers dies necessitaran intervenir en aquest punt. Així, és possible que els treballs que duguin a terme els operaris puguin afectar a la mobilitat del carrer Catalunya i vies properes. Qualsevol afectació serà degudament inidicada.