Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports Nous èxits per a Laia Rodríguez i Miquel Morales, de la Torreta Bike
Nous èxits per a Laia Rodríguez i Miquel Morales, de la Torreta Bike

Laia Rodríguez s’ha proclamat campiona de Catalunya de BTT; mentre que Miguel Morales s’ha alçat amb el subcampionat català i amb el títol de guanyador provincial.

L’Ajuntament de la Roca del Vallès felicita a Laia Rodríguez i a Miquel Morales, esportistes de la Torreta Bike, pels triomfs assolits el passat 9 de juny.

Laia Rodríguez es va proclamar campiona de Catalunya de BTT a la localitat lleidatana de Cervera; mentre que Miguel Morales va aconseguir a Avià (Berguedà) el subcampionat de Catalunya i el títol de campió provincial.

Marc Massana i Miquel Morales, convocats amb la selecció catalana

Mentrestant, els corredors cadets Marc Massana i Miquel Morales, de la Torreta Bike, van disputar recentment el Campionat d’Espanya XCO a la localitat de Xest (València) amb la Selecció Catalana en categoria cadet. Morales va aconseguir finalitzar tercer; mentre que Massana va acabar a la setena posició. Uns resultats que van permetre al combinat català proclamar-se campió per equips davant de les Illes Balears i Andalusia.

En la mateixa competició, però en categoria femenina, Sara Méndez, exmembre de la Torreta Bike, es va proclamar campiona d’Espanya traient més de 2 minuts a la segona classificada.