Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Esports L’accés a les piscines municipals serà gratuït per als col·lectius més vulnerables durant l’onada de calor
L’accés a les piscines municipals serà gratuït per als col·lectius més vulnerables durant l’onada de calor

L’Ajuntament permetrà l’entrada gratuïta a les piscines de la Roca del Vallès i de Santa Agnès de Malanyanes als menors de 12 anys, a les persones majors de 65 anys i a les dones embarassades.

Des d’aquest dimecres 26 de juny a les 15.30 h i fins a la fi de l’episodi d’onada de calor que pateix Catalunya, l’Ajuntament ha habilitat l’accés gratuït a les piscines municipals d’estiu de la Roca del Vallès i de Santa Agnès de Malanyanes per a tots els col·lectius més vulnerables del municipi. Així, els infants menors de 12 anys, els adultes majors de 65 anys i les dones embarassades tindran entrada gratuïta als dos equipaments.

Amb aquesta mesura excepcional, el consistori –que assumirà els costos de l’entrada d’aquests col·lectius- pretén ajudar als veïns i veïnes a combatre aquest episodi de temperatures extremes després d’activar-se a tota Catalunya l’Alerta per onada de calor del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT).

Les persones que gaudeixin d’aquesta gratuïtat hauran de ser veïns i veïnes del municipi i acreditar-se com a tal amb el document oficial a la recepció de les piscines. Els infants menors de 12 anys, a més hauran d’anar acompanyats d’una persona major d’edat. L’horari habitual de la piscina municipal de la Roca del Vallès és de 07 h a 22 h (de dilluns a divendres) i de 09 h a 20 h (dissabtes i diumenges); mentre que en el cas de la piscina de Santa Agnès de Malanyanes, l’horari d’obertura és d’11 h a 20 h (de dilluns a dijous), d’11 h a 21 h (divendres) i de 10 h a 21 h (dissabtes i diumenges). En cas de completar-se l’aforament màxim a les instal·lacions, es deixarà entrar a mesura que les piscines es vagin buidant.

En aquest sentit, Albert Gil, alcalde de la Roca del Vallès, emplaça a la ciutadania a fer “un ús respectuós dels equipaments” i a seguir els consells contra l’onada de calor; i agraeix als veïns i veïnes la seva predisposició i suport per fer efectiva aquesta mesura.