Portada Mail Suscriure's a les notícies RSS

Promoció econòmica El web www.larocaturisme.cat ja es pot consultar en llengua anglesa, castellana i francesa
El web www.larocaturisme.cat ja es pot consultar en llengua anglesa, castellana i francesa

L’Ajuntament ha dut a terme l’actualització del nou espai virtual de promoció turística i n’ha ampliat el catàleg d’idiomes.

Des d’aquesta setmana, el nou web de promoció turística impulsat per la Regidoria de Turisme ja es pot consultar en un total de quatre idiomes. Així, el portal www.larocaturisme.cat, presentat el passat 25 de febrer en el marc de la Taula de Turisme, ja és accessible des d’aquest mes de maig tant en català, castellà, anglès i francès.

L’espai, que ja es troba plenament operatiu, ha estat sotmès al llarg dels darrers dies a diferents actualitzacions de contingut, format i estètica amb l’objectiu de nodrir el portal de nous continguts i facilitar-ne l’accés a tots els públics. En aquest sentit, el web pretén promocionar arreu del territori i fora del país els actius i els atractius turístics dels tres nuclis de la vila (la Roca del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes i la Torreta) i atraure nous visitants al municipi posant de relleu i potenciant els indrets d’interès històric, cultural, natural, patrimonial, comercial i esportiu.

Un portal amb un disseny actual i accessible

El nou web de promoció turística està categoritzat mitjançant menús i submenús que faciliten còmodament la navegació i la cerca de continguts per àmbits i interessos. El portal, a més, s’adapta a tots els dispositius i és accessible des de qualsevol mòbil, tauleta i ordinador.

Els usuaris poden consultar-hi informació sobre la història i la localització del municipi, així com navegar de forma visual, pràctica i atractiva pels principals actius patrimonials, culturals, naturals i esportius de la Roca del Vallès. Aquells qui hi accedeixin, a més, també poden fer una cerca dels restaurants, allotjaments i comerços de la vila; o un repàs per l’agenda d’activitats.